ORDIN nr. 1918 din 26 noiembrie 2013 pentru aprobarea Procedurii de restituire a sumelor achitate cu titlu de taxe judiciare de timbru
Forma sintetică la data 09-feb-2016. Acest act a fost creat utilizând tehnologia SintAct®-Acte Sintetice. SintAct® şi tehnologia Acte Sintetice sunt mărci înregistrate ale Wolters Kluwer.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Având în vedere dispozitiile art. 40 alin. (3) si art. 45 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 80/2013 privind taxele judiciare de timbru si ale art. 116 si 117 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #În temeiul prevederilor art. 10 alin. (4) din Hotarârea Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Finantelor Publice, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale art. 12 alin. (7) din Hotarârea Guvernului nr. 1/2013 privind organizarea si functionarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, cu modificarile ulterioare,

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #viceprim-ministrul, ministrul finantelor publice, si viceprim-ministrul, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, emit urmatorul ordin:

Art. 1

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Se aproba Procedura de restituire a sumelor achitate cu titlu de taxe judiciare de timbru, prevazuta în anexa nr. 1.

Art. 2

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Se aproba modelul si continutul urmatoarelor formulare:

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #a)adresa de confirmare a sumei achitate cu titlu de taxa judiciara de timbru cuvenita bugetului de stat, prevazuta în anexa nr. 2;

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #b)înstiintare de restituire a unor sume reprezentând taxe judiciare de timbru, prevazuta în anexa nr. 3.

Art. 3

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Anexele nr. 1-3 fac parte integranta din prezentul ordin.

Art. 4

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Unitatile administrativ-teritoriale si Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala si unitatile subordonate acesteia, vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

Art. 5

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Prezentul ordin se publica în Monitorul Oficial al României, Partea I.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #-****-

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #

Viceprim-ministru, ministrul finantelor publice,

Daniel Chitoiu

p, Viceprim-ministru,

ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publica,

Shhaideh Sevil,

secretar de stat

ANEXA nr. 1: PROCEDURA de restituire a sumelor achitate cu titlu de taxe judiciare de timbru

CAPITOLUL I: Dispozitii generale

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #1.Fac obiectul prezentei proceduri sumele achitate de contribuabili, cu titlu de taxe judiciare de timbru, prevazute de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 80/2013 privind taxele judiciare de timbru, denumita în continuare ordonanta, pentru care instantele judecatoresti competente, Ministerul Justitiei sau Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie au stabilit suma cuvenita a fi restituita la cererea solicitantilor.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #2.Stabilirea sumelor de restituit se face de catre instanta judecatoreasca prevazuta de art. 45 alin. (4) din ordonanta, denumita în continuare instanta judecatoreasca competenta, iar compensarea si/sau restituirea se fac/face de catre organul fiscal competent din cota-parte a taxei care i se cuvine.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #3.În vederea restituirii sumei cuvenite, contribuabilul solicitant depune în cadrul termenului legal de prescriptie a dreptului de a cere restituirea, respectiv în termen de 5 ani de la data de 1 ianuarie a anului urmator celui în care a luat nastere dreptul la restituire, în original, la registratura unitatii administrativ-teritoriale, denumita în continuare organul fiscal local, cererea de restituire solutionata de instanta judecatoreasca competenta. Pe cererea de restituire solicitantul înscrie numele si prenumele/denumirea, domiciliul fiscal, codul de identificare fiscala, modalitatea de restituire a banilor: în contul bancar, în numerar sau prin mandat postal, dupa caz, si ataseaza documentul de plata al taxei judiciare de timbru.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #4.În cazul solicitantilor persoane juridice, restituirea sumelor cuvenite se efectueaza numai prin decontare bancara, în contul indicat prin cererea de restituire, iar în cazul solicitantilor persoane fizice, restituirea se va efectua fie în contul bancar indicat prin cererea de restituire, fie în numerar, pentru sume aprobate de instanta judecatoreasca mai mici de 500 lei, fie prin mandat postal. În cazul în care restituirea se face în cont bancar, în cererea de restituire se vor indica codul IBAN si banca la care este deschis acest cont.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #5.Cererea de restituire prevazuta la pct. 3 se solutioneaza în termenul prevazut de art. 70 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, calculat de la data depunerii acesteia la registratura organului fiscal local.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #6.În termen de maximum 3 zile lucratoare de la data înregistrarii cererii prevazute la pct. 3, organul fiscal local transmite organului fiscal competent din subordinea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, denumit în continuare organul fiscal central competent, cererea solicitantului, decizia instantei judecatoresti competente si documentul de plata a taxei judiciare de timbru, în copie, precum si certificarea faptului ca suma în cauza a fost încasata si nu a mai fost restituita, în original.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #7.Certificarea operatiunii de plata a taxei judiciare de timbru se efectueaza de catre organul fiscal local, prin formularul "Adresa de confirmare a sumei achitate cu titlu de taxa judiciara de timbru cuvenita bugetului de stat", prevazut în anexa nr. 2 la ordin.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #8.În scopul efectuarii compensarii prevazute de lege, sumele reprezentând taxa judiciara de timbru de restituit sunt exigibile la data depunerii cererii de restituire solutionate de instanta judecatoreasca competenta la registratura organului fiscal local.

CAPITOLUL II: Procedura de restituire a cotei-parti din taxa judiciara de timbru care se face venit al bugetului local

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #9.Dupa primirea cererii de restituire, compartimentul cu atributii de compensare/restituire, denumit în continuare compartiment procedeaza la verificarea în evidenta analitica pe platitori, sub aspectul identificarii eventualelor obligatii fiscale restante înregistrate de catre solicitant.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #10.Daca nu se constata existenta unor obligatii fiscale restante ale solicitantului, compartimentul va întocmi formularul ITL 060- "Decizia de restituire a sumelor de la bugetul local", în doua exemplare, din care un exemplar se va transmite solicitantului, iar al doilea exemplar se va arhiva la dosarul solicitantului, dupa caz.

11.În cazul în care se constata existenta unor obligatii fiscale restante ale solicitantului, sumele solicitate se restituie numai dupa efectuarea compensarii cu obligatiile bugetare existente în evidenta analitica pe platitori, cu respectarea prevederilor art. 116 si 117 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #a)Daca suma de restituit este mai mica decât obligatiile fiscale restante ale solicitantului, se va efectua compensare pâna la concurenta sumei de restituit.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #b)Daca suma de restituit este mai mare sau egala cu suma reprezentând obligatii fiscale restante ale solicitantului, se va efectua compensarea pâna la concurenta obligatiilor fiscale restante, diferenta rezultata restituindu-se acestuia.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #12.În cazul în care s-a procedat la compensare, compartimentul va întocmi formularul ITL 060 - "Decizia de restituire a sumelor de la bugetul local", în doua exemplare, din care un exemplar se va transmite solicitantului în termen de 7 zile, iar al doilea exemplar se va arhiva la dosarul solicitantului, dupa caz.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #13.În vederea restituirii efective a sumelor cuvenite, organul fiscal local înstiinteaza solicitantul în vederea prezentarii acestuia la ghiseu pentru efectuarea restituirii în numerar sau efectueaza restituirea în contul precizat de solicitant, dupa caz, cu încadrarea în termenul prevazut de art. 70 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

CAPITOLUL III: Procedura de restituire a cotei-parti din taxa judiciara de timbru care se face venit al bugetului de stat

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #14.Dupa primirea documentatiei prevazute la pct. 6, organul fiscal central competent, prin compartiment, procedeaza la verificarea acesteia si a cotei-parti din taxa judiciara de timbru care se cuvine a fi restituita din bugetul de stat.

15.Prin organ fiscal central competent potrivit dispozitiilor art. 33 si 36 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, se întelege:

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #a)în cazul persoanelor juridice si al persoanelor fizica care desfasoara activitati economice în mod independent sau exercita profesii libere - organul fiscal la care persoana este înregistrata ca platitor de impozite si taxe;

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #b)în cazul persoanelor fizice - organul fiscal în a carei raza teritoriala îsi are domiciliul fiscal persoana fizica;

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #c)în cazul persoanelor fizice sau juridice care nu au domiciliul sau resedinta ori, dupa caz, sediul social în România - Administratia fiscala pentru contribuabili nerezidenti din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #16.În situatia în care, în urma verificarii efectuate potrivit dispozitiilor pct. 14, organul fiscal central competent constata ca documentatia transmisa de catre organul fiscal loca este incompleta ori constata erori în calcularea cotei-parti din taxa judiciara de timbru care se cuvine a fi restituita din bugetul de stat, va restitui acestuia, în termen de doua zile lucratoare, documentatia transmisa, în vederea completarii ori corectarii ei, dupa caz.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #17.Organul fiscal local efectueaza completarile/corectiile necesare si retransmite în termen de doua zile lucratoare organului fiscal central competent documentatia legal întocmita.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #18.Dupa primirea documentatiei corecte si complete, organul fiscal central competent, prin compartiment, va efectua verificarea datelor din evidenta analitica pe platitori, sub aspectul identificarii eventualelor obligatii fiscale restante înregistrate de catre solicitanti.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #19.În cazul în care se constata ca solicitantul nu înregistreaza obligatii fiscale restante la bugetele administrate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, organul fiscal central competent va întocmi decizia de restituire prevazuta de Ordinul ministrului finantelor publice nr. 1.899/2004 pentru aprobarea Procedurii de restituire si rambursare a sumelor de la buget, precum si de acordare a dobânzilor cuvenite contribuabililor pentru sumele restituite sau rambursate cu depasirea termenului legal, în 3 exemplare. În baza deciziei de restituire aprobate, organul fiscal central competent va întocmi, în 3 exemplare, nota privind restituirea/rambursarea unor sume prevazuta de Ordinul ministrului finantelor publice nr. 585/2005 pentru aprobarea modelelor unor formulare utilizate în domeniul colectarii creantelor fiscale, cu modificarile si completarile ulterioare.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #20.În cazul în care se constata existenta unor obligatii fiscale restante ale solicitantului, sumele solicitate se restituie numai dupa efectuarea compensarii cu obligatiile existente în evidenta analitica pe platitori, întocmindu-se în acest sens decizia privind compensarea obligatiilor fiscale prevazuta de Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 1.314/2007 pentru aprobarea Metodologiei de distribuire a sumelor platite de contribuabili în contul unic si de stingere a obligatiilor fiscale înregistrate de catre acestia, cu modificarile si completarile ulterioare.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #21.În situatia în care suma de restituit este mai mare sau egala cu suma reprezentând obligatiile fiscale restante ale solicitantului, organul fiscal central competent efectueaza compensarea pâna la concurenta acestor obligatii fiscale, iar eventuala diferenta rezultata în urma compensarii o restituie acestuia.

22.În vederea efectuarii compensarii si restituirii, organul fiscal central competent întocmeste, în 3 exemplare, decizia privind compensarea obligatiilor fiscale, decizia de restituire si nota privind restituirea/rambursarea unor sume, dupa caz, care se transmit la unitatea Trezoreriei Statului la care este arondat organul fiscal competent, în scopul efectuarii operatiunilor de compensare si de restituire.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Compensarea/restituirea se efectueaza din contul de venituri al bugetului de stat "Taxe judiciare de timbru si alte taxe de timbru", codificat cu codul de identificare fiscala al unitatii administrativ-teritoriale în care sumele au fost încasate.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #23.Unitatea Trezoreriei Statului va efectua restituirea sumei ramase dupa efectuarea operatiunii de compensare, în contul bancar înscris de solicitant în cererea de restituire.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #24.În cazul solicitantilor persoane juridice, restituirea sumelor cuvenite se efectueaza numai prin decontare bancara, în contul indicat de catre acestia prin cererea de restituire.

25.În cazul solicitantilor persoane fizice, restituirea se va efectua fie în contul bancar (cont IBAN) indicat prin cererea de restituire, fie în numerar, pentru sume aprobate de instanta judecatoreasca mai mici de 500 lei, fie prin mandat postal.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #În cazul restituirii prin mandat postal, acestea se emit de organul fiscal central competent si se transmit unitatii Trezoreriei Statului, însotite de un borderou centralizator în vederea întocmirii de unitatea trezoreriei statului a ordinului de plata, de virare a sumei totale în contul Companiei Nationale "Posta Româna" - S.A. în aceasta situatie unitatea Trezoreriei Statului depune mandatele postale la unitatile Companiei Nationale "Posta Româna" - S.A. împreuna cu o copie a borderoului centralizator si a ordinului de plata.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #26.În vederea efectuarii restituirii în numerar, organul fiscal central competent va transmite unitatii Trezoreriei Statului, cu cel putin 7 zile lucratoare înaintea împlinirii termenului legal de solutionare a cererii de restituire, decizia privind compensarea obligatiilor fiscale si/sau nota privind restituirea/rambursarea unor sume, împreuna cu "Înstiintarea de restituire a unor sume reprezentând taxe judiciare de timbru", al carei model este prevazut în anexa nr. 3 la ordin.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #27.Programarea pe zile a solicitantilor pentru care restituirea se face în numerar se va efectua de catre unitatea Trezoreriei Statului, cu încadrarea în termenul legal de solutionare. Data la care a fost programat solicitantul în vederea ridicarii în numerar a sumei va fi înscrisa de catre unitatea Trezoreriei Statului în înstiintarea de restituire.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #28.Unitatea Trezoreriei Statului va transmite organului fiscal central competent, în ziua imediat urmatoare avizarii acestora, doua exemplare ale înstiintarii de restituire si ale deciziei privind compensarea obligatiilor fiscale, dupa caz.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #29.Organul fiscal central competent, prin compartimentul cu atributii de compensare/restituire, va tine o evidenta a restituirilor, va transmite solicitantului un exemplar al înstiintarii de restituire si al deciziei privind compensarea obligatiilor fiscale, dupa caz, cel târziu în ziua imediat urmatoare primirii acestor documente de la unitatea Trezoreriei Statului.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #30.În situatia în care solicitantul nu se prezinta la ghiseul unitatii Trezoreriei Statului la data stabilita, unitatea Trezoreriei Statului va efectua reprogramarea acestuia la o data ulterioara, la solicitarea sa.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #31.Dupa efectuarea compensarii si/sau restituirii, dupa caz, unitatea Trezoreriei Statului pastreaza un exemplar al deciziei privind compensarea obligatiilor fiscale, al deciziei de restituire si al notei privind restituirea/rambursarea unor sume si le transmite pe celelalte doua organului fiscal central competent, în termen de doua zile.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #32.Dupa primirea documentelor, organul fiscal central competent va pastra un exemplar al deciziei privind compensarea obligatiilor fiscale, al deciziei de restituire si al notei privind restituirea/rambursarea unor sume, pentru înregistrarea operatiunilor în evidenta analitica pe platitori, si îl va transmite pe celalalt solicitantului, în termen de 7 zile.

CAPITOLUL IV: Dispozitii finale

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #33.Documentele întocmite în vederea solutionarii solicitarilor de restituire a sumelor reprezentând taxa judiciara de timbru se arhiveaza la dosarul fiscal al solicitantului, dupa caz.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #34.Organul fiscal central competent va transmite organului fiscal local, de îndata, în copie, documentele întocmite în vederea compensarii si/sau restituirii taxei judiciare de timbru din cota cuvenita bugetului de stat, în vederea organizarii evidentei restituirilor de taxe judiciare de timbru.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #35.Organul fiscal local, dupa primirea de la organul fiscal central competent a documentelor prevazute la pct. 34, va comunica instantei judecatoresti, Ministerului Justitiei sau Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, dupa caz, ca cererea de restituire solutionata de catre acestea a fost pusa în aplicare.

ANEXA nr. 2: ADRESA de confirmare a sumei achitate cu titlu de taxa judiciara de timbru cuvenita bugetului de stat

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Unitatea administrativ-teritoriala .....................

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Str. ............. nr. ............... localitatea ...............

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Catre ............................... *)

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Str. ........... nr. ................. localitatea ....................

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #ADRESA de confirmare a sumei achitate cu titlu de taxa judiciara de timbru cuvenita bugetului de stat

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Având în vedere Cererea de restituire nr. ..................... din data de .................... si Chitanta/Ordinul de plata nr. ................... din data de ......................, anexate, confirmam/nu confirmam încasarea sumei de ................... lei, la ....................., cu titlu de taxa judiciara de timbru, din care cota-parte virata bugetului de stat în suma de ................................... .

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #

Seful unitatii administrativ-teritoriale,

.....................

Semnatura .....................

Stampila unitatii administrativ-teritoriale

....................

Întocmit/data .................

Inspector,

........................................

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #___

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #*) Se va înscrie denumirea organului fiscal central competent în administrarea contribuabilului.

ANEXA nr. 3: ÎNSTIINTARE DE RESTITUIRE a unor sume reprezentând taxe judiciare de timbru

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Directia Generala Regionala a Finantelor Publice ..............

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Administratia Judeteana a Finantelor Publice ..................../

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Serviciul Fiscal Municipal/Orasenesc .................................

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Biroul Fiscal Comunal

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili .................

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Administratia Fiscala pentru Contribuabili Mijlocii ............................

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Str. .............. nr. .............. localitatea .................................

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #ÎNSTIINTARE DE RESTITUIRE a unor sume reprezentând taxe judiciare de timbru

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Nr. ............... din data de ..................................

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Catre

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Solicitant ..........................................................,

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #cu domiciliul în localitatea ..............................,

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #str. ................ nr. .................., bl. .....................,

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #sc. ................, ap. ................, judetul/sectorul .....................,

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #având C.N.P. ....................................................

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #În urma deciziei instantei judecatoresti competente si a cererii dumneavoastra de restituire a sumei de .......... lei, reprezentând cota-parte cuvenita bugetului de stat din taxa judiciara de timbru, precum si a compensarii sumei de ............... lei cu obligatiile fiscale neachitate înregistrate de dumneavoastra, a rezultat de restituit suma de ..... lei,

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #În vederea restituirii în numerar a acestei sume este necesar sa va prezentati la Trezoreria ......................., cu sediul în str. ................., nr. ......, judetul/sectorul .............., pentru ridicarea sumei cuvenite, prezentând la ghiseu aceasta înstiintare si buletinul/cartea dumneavoastra de identitate.

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #

Conducatorul unitatii fiscale,

..............................

Unitatea Trezoreriei Statului

............................................

Aprobat programare pentru ridicarea numerarului în data de ..............................

Conducatorul unitatii Trezoreriei Statului,

..........................................

Data ................................

Sef compartiment,

.........................................

../AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary Internet Files/Content.Outlook/Sintact 2.0/cache/Legislatie/temp/00161182.HTML - #Publicat în Monitorul Oficial cu numarul 68 din data de 28 ianuarie 2014


Forma sintetică la data 09-feb-2016. Acest act a fost creat utilizând tehnologia SintAct®-Acte Sintetice. SintAct® şi tehnologia Acte Sintetice sunt mărci înregistrate ale Wolters Kluwer.